< Terug naar filmoverzichtSCHOOL WTFDE FILM

Sandra, een geëngageerde moeder, probeert sinds enkele jaren een heel aparte school op te richten volgens de radicale Sudbury Valley-methode. De kinderen zijn volledig vrij om te doen wat ze willen en ontdekken er de grenzen van vrijheid en democratie.
VERTONINGSMOGELIJKHEDEN

De film is beschikbaar op Blu-Ray,HDCam en DVD. Als organisator voorziet u zelf een zaal met gepaste akoestische en projectie kwaliteiten, alsook de noodzakelijke technische installatie voor audioversterking en beeldprojectie. Indien u niet over een Blu-Ray speler beschikt, kan u bij ons een speler aanvragen (zie onder) via het aanvraagformulier.


1. VIA BORDEREL

- De huurprijs wordt berekend op basis van het totaal van de inkomsten gegenereerd uit geheven inkomprijs voor de vertoning. (borderel)

- De huurprijs per film bedraagt 50% van de borderel met een minimumgarantie van 75 euro.

- De (theoretische) ticketprijs voor de berekening van de borderel bedraagt minimum 5 euro/toeschouwer.


2. ALS SCHOOL

U kan deze film aan uw studenten aanbieden als onderdeel van uw lessenpakket. Voorwaarden en tarieven worden nog meegedeeld.


2. ANDERE ORGANISATIES

School WTF is beschikbaar voor publieke zaalexploitatie op twee dragers: dvd en Blu-Ray disc (BR-W). De voorkeur gaat uit naar Blu-Ray, gezien dit een betere beeldkwaliteit geeft en een aangenamere filmbeleving. Blu Ray dvd heeft een High Definition beeldresolutie, maar voor optimale projectie op High Definition kwaliteit is een HD-projector nodig. De Blu Ray is een W schijf (writable), gelieve na te gaan of dit type schijf afspeelbaar is op uw technische installatie.


TARIEVEN

BASIS EXPLOITATIERECHTEN:
voor 1 of 2 vertoningen op dezelfde locatie en binnen de periode van 1 week met een totaal toeschouwers aantal kleiner dan 100 (niet-betalend of betalend < 3 euro pp)

-vanop dvd: 200 euro (excl. btw – 6%)

-vanop Blu Ray: 200 euro (excl. btw – 6%)


BIJKOMEND OP BASIS

– hoger bezoekersaantal dan 150: + 20% van de basislicentie per schijf 50 bezoekers

– individuele inkomprijs > dan 3 euro pp: + 20 % van de basislicentie


BIJKOMENDE MOGELIJKHEDEN:

– huur Blu Ray disc speler (exclusief voor vertoning School WTF): 50€ (excl. btw – 21%)

– aanwezigheid van regisseur of producent voor inleiding of Q&A na vertoning: 100 euro/vertoning (excl. btw – 21% en transportkosten)


EXCLUSIEF

- retour verzendingskosten (Verzekering is niet vereist)

- aangifte SABAM

- filmaffiches zijn verkrijgbaar per 10 stuks aan 1€/stuk, verzendingskosten inclusiefBOEKEN!

Klik hier om de film aan te vragen via een online aanvraagformulier of klik hier voor de versie in pdf-formaat